Vi ska renovera vår altan

Hej, så kul att äntligen få skriva till, och med, er igen efter ett långt jul- och nyårsuppehåll. Detta är mina favoritstunder på dagarna, då kan jag få uttrycka mina tankar och idéer i skrift och få bolla dem med er. Dagens inlägg kommer att handla om något så spännande som altanräcken i både Uppsala och Örebro, eller de säljs alltså i dessa orter men också i fler än så. Men eftersom jag bor i Uppsala är det mest för just denna ort som det är aktuellt. Varför ska jag skriva om altanräcken, undrar ni? Vari ligger mitt intresse? Givetvis ligger detta i mitt intresse, eftersom vi planerar att bygga en ny och stor altan! Vi har redan en altan till huset, men den är sedan 70-talet och är i starkt behov av en renovering. Vi har ännu inte bestämt om vi ska byta ut hela altanen, eller bara renovera den, men jag tror vi alldeles strax har funnit en lösning på det problemet. Till vår hjälp med att finna rätt altanräcke, golv och liknande, har vi Lovely Living of Sweden AB. Detta företag hade fixat en otroligt vacker balustrad till en väninnas altan, och det var så jag visste att det var dem jag ville höra av mig till när det gäller vår altanrenovering/ombyggnad också. Jag är ute efter en romantisk stil, något som är klassiskt men ändå sticker ut lite, för att vara i Sverige. Det är precis det som Lovely Living of Sweden kan erbjuda. Därför skriver jag också det här inlägget, så att fler kan upptäcka det här företaget och se hur bra de är och vilka fina produkter och tjänster de erbjuder! Hoppas inlägget varit till nytta för er och att ni lägger namnet Lovely Living of Sweden AB på minnet. Förhoppningsvis kommer de att kunna göra lika fina saker för er, som de kommer att göra för mig och mitt hus.