Trädfällning i trädgården

Hej på er alla läsare och vad kul att just du kikar in i bloggen. Jag står på verandan och kikar ut över trädgården här i min villa i Östhammar. Det är vinter med grå himmel och trist men ändå är min trädgård väldigt ljus. Så såg det inte ut för ett tag sedan. I trädgården växte det flera breda granar och höga och rangliga tallar som skymde utsikten och gjorde trädgården mörk. Huset var lagt i skugga. Det störde mig och dessutom oroade jag mig för eventuella höststormar. Lösningen på problemet blev de trädfällningar som Breidenskog Entreprenad kom hit och utförde. De gjorde ett mycket bra arbete och till trädfällningar krävs det personal med expertkunskaper. Att fälla träd kan vara direkt livsfarligt för den oerfarne. Både kunskap och rutin finns hos medarbetarna på detta företag. Jag valde ett företag som finns här i lokalområdet. Breidenskog Entreprenad kan hjälpa till även med stenspräckning, takrengöring, bortforsling m. m för er som behöver denna hjälp i Norrtälje eller Östhammar. 

  

När träden var fällda blev det skräpigt i trädgården med mycket kvistar och ris. Detta företag tog hand om bortforslingen och snart hade jag en trädgård som var i ordning. Breidenskogs har ett gott rykte här i trakten och har hjälpt många. Åt norr ligger det en skog och markägaren har flera gånger nyttjat deras tjänster. Han berättade för mig om företaget och om hur nöjd han blivit. Det finns några olika företag i denna bransch, men det kändes extra tryggt att anlita Breidenskogs, då grannar och folk på bygden gett goda referenser. Det här företaget kan säkert vara till god hjälp för många. Tack för att ni tog er tid att läsa. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag. 

Du gillar kanske också...