Mina fina smycken

Hej! I dagens inlägg så ville jag faktiskt ta och skriva lite om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er som följer mig här på bloggen har efterfrågat att jag ska dela med mig om. Det handlar om smycken för er i bland annat Umeå, Uppsala eller Örebro med mera. Det har ju varit rätt så många av er som just har hört av er till mig och vill veta mer om vart jag köper mina smycken som fungerar för oss med allergier och det gör jag på ett ställe som heter Smyckesmarknad. Jag tycker att det är så himla kul att det nu har varit så pass många av er som har hört av er och sagt att ni verkligen tycker om mina smycken och vart ni kan hitta dem.

Det är alltså då på Smyckesmarknad som jag verkligen tycker är ett så himla fantastiskt företag med riktigt fina produkter. Jag passar alltid på att handlar nya smycken hos dem när det går och jag tycker absolut att det är någonting som ni också ska kika lite närmare på ifall ni också tycker om de smyckena som ni har sett här på bloggen. För mer information om Smyckesmarknad och deras smycken så tänkte jag att jag skulle ta och länka er vidare till deras egna sida här på nätet där ni kan läsa på lite mer samt se vart ni finner dem. Det finns även kontaktuppgifter ifall det skulle vara så att ni har några frågor eller funderingar. Hur som helst så ska jag hålla det här inlägget lite kortare än vanligt, så jag avrundar nu. Jag hoppas verkligen att det här har varit behjälplig information för alla er som är intresserade av dessa smycken och så hoppas jag även givetvis att ni finner det som ni söker och är ute efter!

Du gillar kanske också...